Sablonkészítők figyelem!

Sok ember használja például a blogspot által elkészített alap sablonokat, vannak akik az internetről keresnek ízlésüknek megfelelőt és kis százalékban találhatóak olyan emberek akik saját maguknak készítik el sablonjaikat.

Jómagam a harmadik csoportba tudnám sorolni, mivel általában mindig az egyediségre törekszem. Ezen az oldalamon inkább a minimalista designt helyeztem előtérbe, mivel itt az információkon van a nagyobb hangsúly.

Na de térjünk a lényegre. A minap találtam egy elég jó programot, mellyel egyedi, tetszetős kinézetet tudsz varázsolni blogodra. A program neve Artisteer, lehet, hogy jó páran már találkoztatok ezzel a szoftverrel. Ennek a sablontervező alkalmazásnak a segítségével Joomla, Blogger, WordPress és Drupal rendszerekre tudunk egyedi kinézetet készíteni. Ami számomra talán a legnagyobb pozitívum, az a Magyar nyelvi támogatás. Így már anyanyelvünkön tudjuk gyártani a szebbnél szebb sablonokat. Ha valakinek felkeltettem az érdeklődését a program hivatalos weboldalát EZEN a címen érheti el. Mindenkinek ajánlom, akit érdekel ez a téma, hogy próbálja ki az ingyenesen letölthető próbaverziót.


Artisteer



Megjegyzés küldése

Újabb Régebbi